Over Stienen Zonnepanelen

Wij zijn ontstaan in 2017, toen nog als een klein bedrijf in een sterk groeiend markt. Inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid. Toch is het ons streven om niet te groot te worden, zodat we onze kwaliteit en klantgerichtheid op het hoogste niveau kunnen houden.

We zijn gevestigd op de Heusing 10K op het bedrijventerrein de ’takkebijsters’ in Breda.

Daarom kiest u voor ons

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de hoogste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. We bieden onze systemen aan tegen een eerlijke en betaalbare prijs met een minimale garantie van maar liefst 10 jaar!

Daar nemen we de tijd voor

Ons contact houden we graag persoonlijk. We komen het liefst altijd bij u langs op locatie om uw situatie op te nemen en naar uw wensen te luisteren. Zonnepanelen zijn onze passie en we leggen de werking van deze duurzame techniek maar al te graag aan u uit. Ons adviesgesprek, uiteindelijke berekening en ontwerp zijn altijd gratis en leggen we u aan u voor in een overzichtelijke offerte. Of u nou wel of niet voor ons kiest, u kunt er echt van uit gaan dat Stienen Zonnepanelen echt de tijd heeft genomen om u van een zo’n compleet mogelijk vrijblijvend advies te voorzien!

Onze hoogste kwaliteit

Bij Stienen Zonnepanelen staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, om aan deze hoge standaarden te voldoen voegen we alleen producten aan ons assortiment toe die zijn getest en voorzien van het duitse TÜV keurmerk wat volstaat dat deze aan alle hoogwaardige europese kwaliteitseisen voldoen. Tevens zijn al onze producten afkomstig van Tier 1 gecertificeerde fabrikanten. Wat wil zeggen dat deze fabrikanten aantoonbaar hebben bewezen dat deze hun zaken op orde hebben.

Uiteraard beschikken onze monteurs ook over alle nodige ervaring, zijn ze hoogwaardig opgeleid en worden ze constant bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen en producttrainingen.

Onze zonnepanelen iets voor u?

“Binnen 5-7 jaar is uw systeem terug verdiend, hierna gaat u flink geld verdienen”

“Behaal een rendement dat tot wel 20 maal zoveel hoger ligt dan een gemiddelde spaarrekening”

“U draagt bij aan een beter milieu”

“Een slimme en duurzame investering”

“Een dak om trots op te zijn”

“Uw woning of pand wordt meer waard”

“U krijgt de BTW terug”

“Onze systemen hebben een zeer lange levensduur”

Altijd wel een oplossing

Dankzij ons brede scala aan producten hebben we voor vrijwel elke situatie een perfect passend systeem.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier uw contactgegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak in te plannen

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp

  Opmerkingen